Viktigt att ha en bra försäkring för hunden

På samma sätt som du har försäkrat ditt hem, din bil och dig själv, så ska du även försäkra dina djur. Det innebär att om du har en hund, så ska du teckna en hundförsäkring. Det ger dig en bra trygghet i fall om att det sker något med hunden och ni måste till veterinären. Det kan vara bra att jämföra olika hundförsäkringrar, då de har olika villkor och priser. Det kan du göra på nätet. En hundförsäkring garanterar att din hund får bra veterinärvård utan att det blir allt för dyrt för dig själv. Det är ju dessvärre så att vård hos veterinärer kan gå på rätt så mycket pengar. Det en försäkring gör är att ersätta en del av kostnaderna. Det så att du inte behöver betala allt själv.

Skaffa en bra hundförsäkring

Det finns många olika försäkringsbolag som erbjuder hundförsäkring. Det är bra att jämföra dem, då det kan skilja sig åt i vad de erbjuder och vad det kostar dig per år att ha din hund försäkrad. Många gånger så erbjuds både en veterinärvårdsförsäkring och en livförsäkring för hunden. Fundera på hur stor omfattning du vill att försäkringen ska ha. Billigast är inte alltid bäst, men det är inte alltid att dyrast är bäst heller. Därför är det bra att jämföra. Om du har ett försäkringsbolag redan för annat, kolla då med dem hur deras hundförsäkring ser ut och om de erbjuder samlingsrabatt eller liknande.  

6 Mar 2021

Människans bästa vän

 

Hunden är människans bästa vän, säger ordspråket, och det är förstås hundra procent sant. Det finns de som älskar hundar och de som inte tycker om dem alls, men den senare typen har sällan haft någon riktig relation till en hund. Det går inte att tycka illa om hundar när man en gång fått uppleva den vänskap och lojalitet som en voffsing kan erbjuda. Denna blogg tillägnas den fantastiska relation som hunden har med människan.

 


 

Lintrollets kennel

Tidigare handlade denna hemsida Lintrollets Kennel, som föder upp hundar av rasen Hovawart. Idag håller Lintrollets Kennel till på Facebook.