Testa på ridning

ridning

När det kommer till intresse av djur, så är det ju hundar som är och har varit min grej om man så säger. Men för ett tag sedan så träffade jag en tjej på hundklubben, som har hästar med, inte bara hundar. Hon sa det att rida ut, och ha med hundarna i skogen, det är helt perfekt. Efter det har vi umgåtts ett par gånger och sist så frågade hon mig om jag kan tänka mig att komma hem till henne för en ridtur. Jag har ingen stor vana av hästar, inte heller har jag vare sig ridbyxor eller hjälm. Men jag kunde få låna både ridbyxor och hjälm av henne sa hon. Sedan har hon en häst som skulle passa mig tydligen. En som är lugn och stabil. 

Ska bli spännande

Jag har nu tackat ja att komma hem till henne och testa. Ska ta med hundarna med och så får vi se om detta är något för oss. Inte så att jag kanske skaffar egen häst, men, kanske att jag oftare besöker min nya vän samt att jag kanske då kan köpa mig egna ridbyxor, hjälm och kanske andra saker man behöver. Men en sak i taget. Testa först är ju alltid bra. Det blir till helgen som kommer som jag ska åka dit är det sagt. Hoppas på att det blir bra väder då med, så det inte regnar nu när vi ska ut i skogen. 

16 May 2019

Människans bästa vän

 

Hunden är människans bästa vän, säger ordspråket, och det är förstås hundra procent sant. Det finns de som älskar hundar och de som inte tycker om dem alls, men den senare typen har sällan haft någon riktig relation till en hund. Det går inte att tycka illa om hundar när man en gång fått uppleva den vänskap och lojalitet som en voffsing kan erbjuda. Denna blogg tillägnas den fantastiska relation som hunden har med människan.

 


 

Lintrollets kennel

Tidigare handlade denna hemsida Lintrollets Kennel, som föder upp hundar av rasen Hovawart. Idag håller Lintrollets Kennel till på Facebook.