Ska du bygga?

Ska du bygga? Det kan ju vara allt från garderober, slipning av golv till garagebygge eller en ny altan. Kolla då in www.bygganvisningar.se för bra byggtips. Här får du bra tips på vad du bör tänka på. Vad det kan kosta dig och vilka saker du ska se upp med.

ROT-avdraget kan täcka hantverkarna

Det generösa ROT-avdraget kan gott och täcka en del av kostnaderna för hantverkare. Ju fler som äger huset, desto större blir ROT-avdraget eftersom alla ägare kan göra egna avdrag för ROT-tjänster. Delat ägande är ekonomiskt.

Funderar du på att lägga om ditt golv?

Ekgolv ska hålla länge. Om du funderar på att lägga det själv, kan du leta efter klick-golv, som är färdiga träplattor som är lätta att lägga själv. Att lägga parkett kräver sin professionella golvläggare. Med ROT-avdraget blir det billigare för dig.

Hur hittar man rätt hantverkare?

Hitta rätta hantverkare av det rätta virket är inte lätt. Dock kan man leta på nätet och leta efter recensioner eller referenser för att hitta rätta personer som gör det noggrant och som gör dig nöjd. Då får du åkta till byggaffären för att köpa material som hantverkarna behöver, och bjuda på fika. Lycka till!

19 Aug 2017

Människans bästa vän

 

Hunden är människans bästa vän, säger ordspråket, och det är förstås hundra procent sant. Det finns de som älskar hundar och de som inte tycker om dem alls, men den senare typen har sällan haft någon riktig relation till en hund. Det går inte att tycka illa om hundar när man en gång fått uppleva den vänskap och lojalitet som en voffsing kan erbjuda. Denna blogg tillägnas den fantastiska relation som hunden har med människan.

 


 

Lintrollets kennel

Tidigare handlade denna hemsida Lintrollets Kennel, som föder upp hundar av rasen Hovawart. Idag håller Lintrollets Kennel till på Facebook.