Se till att ha en bra försäkring på din hund

Då hunden är människans bästa vän, så är det ju även viktigt att se till att de är skyddade. Det kan man göra genom att ha en bra försäkring på dem. En sån som kan täcka vård hos veterinär samt gärna även en livförsäkring. Det finns många olika försäkringar att välja på så det kan vara bra att jämföra dem mot varandra. Det kan du göra på https://hund-försäkring.se. Alla försäkringar ser olika ut och kan ha olika villkor och regler samt att de kan kosta olika mycket per månad. Sen finns det de som har olika hur det ser ut med självrisk och om man ska lägga en viss % av vad det kostar hos veterinären. Så det gäller att välja en som passar just dig och din hund.

Skydda din hund

Förhoppningsvis så kommer din hund må bra och inte råka ut för något eller bli sjuk. Men man vet ju aldrig. Om så sker, så kan besök hos veterinären bli dyr. Men har du en försäkring så kan den täcka stora delar av alla kostnader. Så det är väl värt att faktiskt ha en på hunden så väl som även på andra djur. Dessvärre är det ju så att djurvård, det kostar. För att du ska hitta bästa försäkringen, se till att kolla olika alternativ samt jämför dem mot varandra. Det så att du får en som täcker det du vill och det till ett bra pris!

7 Oct 2021

Människans bästa vän

 

Hunden är människans bästa vän, säger ordspråket, och det är förstås hundra procent sant. Det finns de som älskar hundar och de som inte tycker om dem alls, men den senare typen har sällan haft någon riktig relation till en hund. Det går inte att tycka illa om hundar när man en gång fått uppleva den vänskap och lojalitet som en voffsing kan erbjuda. Denna blogg tillägnas den fantastiska relation som hunden har med människan.

 


 

Lintrollets kennel

Tidigare handlade denna hemsida Lintrollets Kennel, som föder upp hundar av rasen Hovawart. Idag håller Lintrollets Kennel till på Facebook.