Så hittar du din städare

Söker du någon som skulle kunna hjälpa dig eller någon närstående med städning? Det är inte alltid lätt att hitta rätt person för det jobbet. Du ska ju släppa in den personen in i ditt hem. Den personen ska rota runt bland dina personliga ägodelar. Det är känsligt, för vem som helst som ska göra det. Är det dessutom någon som är gammal och skröplig som behöver städhjälp, är det ännu viktigare att det är rätt person, och ingen som hen behöver vara rädd eller ängslig inför. Läs mer på www.alltomstäd.net.

Hitta någon vit städare lättare

Med det nya RUT-avdraget är det lättare att hitta städbolag som arbetar "vitt", alltså som betalar alla skatter som krävs för arbete i Sverige. När du letar efter städare är detta bland det första du behöver titta på. Är det för billigt för att vara sant, är det oftast det. "Billiga" städtjänster är mer opålitliga än andra. Även om kostnaden är viktig är det ändå viktigt att inte enbart gå på detta. Hellre någon som är dyrare och mer pålitlig än tvärtom.

Miljömedvetenhet allt viktigare

Det är viktigt att städarna använder sig av miljöanpassade kemikalier, helst inga kemikalier alls. Det för att skydda både städaren själv och för miljön på sikt. Samtidigt vill man ju inte att städaren vaskar runt bara med vatten, utan ser till att det bli rent på riktigt. Det finns till och med städbolag som endast eftersträvar att lägga sig så lågt i pris att de får anbuden, men sedan när de väl ska städa blir det inte rent, "eftersom kunden inte betalar för mer". Med ett sådant resonemang blir det inte städat alls. Kunden betalar knappt något och städaren städar heller knappt något. Då kan man ju undra vad meningen ens är.

5 Oct 2017

Människans bästa vän

 

Hunden är människans bästa vän, säger ordspråket, och det är förstås hundra procent sant. Det finns de som älskar hundar och de som inte tycker om dem alls, men den senare typen har sällan haft någon riktig relation till en hund. Det går inte att tycka illa om hundar när man en gång fått uppleva den vänskap och lojalitet som en voffsing kan erbjuda. Denna blogg tillägnas den fantastiska relation som hunden har med människan.

 


 

Lintrollets kennel

Tidigare handlade denna hemsida Lintrollets Kennel, som föder upp hundar av rasen Hovawart. Idag håller Lintrollets Kennel till på Facebook.