Om du någon gång behöver juridiska råd

Häromdagen kände jag lite panik. Den varade inte så länge, som tur var, den varade en förmiddag – tills jag fick rätsida tack vare en advokat som jag fick tag på via telefon. Jag är så tacksam att det finns människor som kan svara på frågor. Det gällde ett köp som jag har gjort via Blocket, ni vet en site där man kan köpa och sälja saker. Jag hade "köpt" en kamera, som aldrig kom fram till mig och jag ville anmäla den som hade "sålt" den till mig. "Sålt" är ju egentligen inte rätt uttryckt, "lurat" mig är ju den mer rätta termen. Jag betalade via Paypal och via Blockets egen funktion, men jag fick aldrig någon kamera. Men nu fick jag veta att jag skulle få tillbaka hela summan och nu pustar jag ut. Vilken tur att det finns juridisk rådgivning man kan få på nätet. Om du också är i behov av att kontakta advokat kan du leta efter "gratis advokat" på internet.

Det kan ju inte förväntas att man vet allt

Vilken tur att man kan få juridisk hjälp när man inte vet hur saker och ting fungerar. Jag har tidigare inte vågat köpa saker på Blocket, just för att jag absolut inte vill hamna i den här situationen som jag nu är i.... men nu ska jag få juridisk hjälp. Jag fick veta att det inte ska kosta mig något att få mina pengar tillbaka, och det fick jag veta på 15 minuter via telefonsamtalet idag. Nu känns det som att jag flyger på moln och är så glad att jag ska få tillbaka mina pengar. Jag ville ha en ny kamera och såg en sådan på Blocket, som jag vill ha. Men tydligen var det en bedragare. Så nu är han polisanmäld. När det ser för bra ut för att vara sant, är det oftast just det. Suck.

18 Oct 2017

Människans bästa vän

 

Hunden är människans bästa vän, säger ordspråket, och det är förstås hundra procent sant. Det finns de som älskar hundar och de som inte tycker om dem alls, men den senare typen har sällan haft någon riktig relation till en hund. Det går inte att tycka illa om hundar när man en gång fått uppleva den vänskap och lojalitet som en voffsing kan erbjuda. Denna blogg tillägnas den fantastiska relation som hunden har med människan.

 


 

Lintrollets kennel

Tidigare handlade denna hemsida Lintrollets Kennel, som föder upp hundar av rasen Hovawart. Idag håller Lintrollets Kennel till på Facebook.