När du har händerna fulla

Att driva en kennel innebär mycket jobb. Fråga mig, jag vet. Varje kull behöver mycket omvårdnad, det är som att få femlingar en gång om året. Det är inte bara den första tiden då valparna ska ha tillsyn dygnet runt, utan sedan när man väl har insett vilka som kommer att överleva, se till att de får den värme, näring och alla andra behov tillgodosedda. Det är nog att göra för en hel personalstyrka, men det sä få kennlar som har den möjligheten. Istället brukar man få varva skiften med maken, eller sambon. I sådana lägen är det en bra idé att sälja sina fakturor för att få betalt i tid.

Sälja fakturorna ger dig tiden du behöver

Att välja någon annan som driver in det du ska ha betalt, frigör din tid som du behöver lägga på dina älskade valpar. Så enkelt är det. Det är smart, effektivt och bra för din ekonomi eftersom du får betalt snabbare och behöver inte vänta på betalningen. Dessutom kanske du vill ha bra relationer till dina kunder, då är det bättre att någon annan får ta den tråkiga biten att få dem att betala. De kanske har glömt det, eller inte vill, ja då är det något som inte du behöver bry dig om. Det sköter någon annan åt dig. Det enda du behöver bry dig om är att du får betalt. Genom att sälja dina fakturor frigörs dina resurser också så att du kan gå vidare och lägga dem på nästa projekt, eller utgift. En mycket bra idé, om jag får säga det själv.

23 Sep 2017

Människans bästa vän

 

Hunden är människans bästa vän, säger ordspråket, och det är förstås hundra procent sant. Det finns de som älskar hundar och de som inte tycker om dem alls, men den senare typen har sällan haft någon riktig relation till en hund. Det går inte att tycka illa om hundar när man en gång fått uppleva den vänskap och lojalitet som en voffsing kan erbjuda. Denna blogg tillägnas den fantastiska relation som hunden har med människan.

 


 

Lintrollets kennel

Tidigare handlade denna hemsida Lintrollets Kennel, som föder upp hundar av rasen Hovawart. Idag håller Lintrollets Kennel till på Facebook.