Kläder och leksaker

Alla vi som har vuxit upp med hund hemma, eller som har haft hund i närheten av oss under uppväxtåren även om det inte nödvändigtvis var i vår egen hemmiljö, vi vet hur väl hund och barn går ihop. Att ha hund hemma när man är barn är att få en massa saker gratis. Man lär sig om ansvar, empati och man får både motion, närhet, tröst och kamratskap där man annars kanske inte hade fått det.

Nyttigt att växa upp med husdjur

Det är inte för inget som man säger att de som älskar djur (ofta med hundar som favorit) är godhjärtade människor. Just hundar är också så otroligt fina varelser - inga andra djur är så trogna, lojala och kärleksfulla. Det finns oräkneliga exempel på där hundar har offrat sina egna liv för sin husse eller mattes skull - utan att tveka en sekund. Det är så hjärtvärmande...

Själv har jag både hund och småbarn hemma. Jag besöker onlinebutiker med väldigt jämna mellanrum, för någon tid att strosa runt i butiker för att handla kläder, leksaker, hundmat och blöjor finns inte. Bland annat har jag upptäckt KidsDreamStore.se som är super inför födelsedagar. Leksakerna jag klickar hem därifrån brukar ärvas av småsyskonen först och sist i ledet hundarna.

Visst, det är extra jobb, färre sömntimmar och ett enormt projekt att försöka resa hemifrån då och då, men jag skulle inte byta det mot något i världen. Mina barn och mina hundar är vad som gör livet värt att leva.

7 Aug 2020

Människans bästa vän

 

Hunden är människans bästa vän, säger ordspråket, och det är förstås hundra procent sant. Det finns de som älskar hundar och de som inte tycker om dem alls, men den senare typen har sällan haft någon riktig relation till en hund. Det går inte att tycka illa om hundar när man en gång fått uppleva den vänskap och lojalitet som en voffsing kan erbjuda. Denna blogg tillägnas den fantastiska relation som hunden har med människan.

 


 

Lintrollets kennel

Tidigare handlade denna hemsida Lintrollets Kennel, som föder upp hundar av rasen Hovawart. Idag håller Lintrollets Kennel till på Facebook.