Hunden rymmer och jag fattar inte hur

En av mina hundar har fått dille på att rymma hemifrån så fort jag vänder ryggen åt. Jag begriper inte riktigt hur han bär sig åt för hela trädgården är omgärdad av ett staket och jag har flera gånger kollat så det inte är hål någonstans. På ett ställe fanns det en glipa och jag satte igen den. I tron att problemet skulle vara löst. Redan samma dag var hunden på vift igen och jag fick springa runt och leta. Det är ju ingen fara egentligen för oftast så försvinner han inte så långt, men man är ju alltid orolig att det ska komma en bil eller att någon plockar upp hunden och försvinner! Men jag ska nog fasen ta reda på hur han gör. Jag ska sätta upp en övervakningskamera i trädgården och filma allt som händer när jag inte är där. Jag orkar ju inte gå med koppel hela tiden. 

Jag har köpt en på nätet

Det finns en sida som har massor av övervakningskameror och andra saker som man kan ha nytta av som husägare. Larmsystem, fritidsprylar och annat. Sidan heter Prylstaden och om du också vill kolla vad de har så kan du hitta dem på https://www.prylstaden.se/ och klicka dig runt. En pryl de har som man kanske skulle köpa också är en GPS-tracker till hunden. Då kan jag spåra honom när han rymt. Men jag börjar med övervakningskamera så jag någon gång blir på det klara med HUR han rymmer. 

25 Aug 2018

Människans bästa vän

 

Hunden är människans bästa vän, säger ordspråket, och det är förstås hundra procent sant. Det finns de som älskar hundar och de som inte tycker om dem alls, men den senare typen har sällan haft någon riktig relation till en hund. Det går inte att tycka illa om hundar när man en gång fått uppleva den vänskap och lojalitet som en voffsing kan erbjuda. Denna blogg tillägnas den fantastiska relation som hunden har med människan.

 


 

Lintrollets kennel

Tidigare handlade denna hemsida Lintrollets Kennel, som föder upp hundar av rasen Hovawart. Idag håller Lintrollets Kennel till på Facebook.