Har ni hört talas om fakturaköp?

fakturaköp

Har ni hört talas om detta med fakturaköp? Jag hörde om detta för ett tag sedan att det är något som företag kan ha nytta av. Det innebär att man som företagare kan sälja sina fakturor till ett factoringbolag. Det är ju så att när man har företag så är det viktigt att man har ett flöde i kassan. Det behöver komma in pengar för att kunna använda dem. Ibland kan det bli ett glapp där emellan. Kanske man har skickat ut flera fakturor till sina kunder och väntar på att de ska  betala. Sen så har man egna fakturor, som måste betalas, och det direkt. Det är då man kan ha nytta av att sälja sina fakturor.

Vad gäller?

Om man vill sälja sina fakturor är det bra att hitta ett företag som sysslar med fakturaköp. Oftast är det ett factoringbolag som gör det. Ett factoringbolag kan ofta erbjuda flera olika sorters ekonomiska tjänster, vilket kan vara till nytta för ett företag. Det finns olika villkor beroende på vem man säljer fakturorna till, men hos de allra flesta får man sedan betalat inom 24 timmar. Det är ett mycket bra sätt att öka sin likviditet. Sedan är det så klart bra att även se till att man har en bra likviditet annars med. Det finns många olika sätt att öka denna på. På nätet finns det en massa tips inom just detta ämne. Men den som snabbt behöver en lösning, den kan sälja sina fakturor. 

14 Jun 2019

Människans bästa vän

 

Hunden är människans bästa vän, säger ordspråket, och det är förstås hundra procent sant. Det finns de som älskar hundar och de som inte tycker om dem alls, men den senare typen har sällan haft någon riktig relation till en hund. Det går inte att tycka illa om hundar när man en gång fått uppleva den vänskap och lojalitet som en voffsing kan erbjuda. Denna blogg tillägnas den fantastiska relation som hunden har med människan.

 


 

Lintrollets kennel

Tidigare handlade denna hemsida Lintrollets Kennel, som föder upp hundar av rasen Hovawart. Idag håller Lintrollets Kennel till på Facebook.