Funderar på att byta bank

Nu är det ännu en stor svensk bank som verkar vara inblandad i verksamhet med penningtvätt och jag är faktiskt lite orolig. Var går egentligen mina pengar jag har på banken? Det känns som jag har lånat ut dem till någon skurk. Därför har jag allvarligt funderat på att byta bank helt och hållet. Jag har kommit så långt att jag har börjat jämföra olika banker, och hos Bank Norwegian känns det som att jag kan lita på att allt funkar som det ska. Det som gör att jag gillar dem bäst hittills är att de har möjlighet att ge mig ett kredikort med hög kredit på, och det är väldigt bra ifall man ställs inför en situation där man snabbt behäver få loss pengar. 

Andra fördelar

De är dessutom väldigt bra när det gäller privatlån. Inte för att jag behöver ta något större lån just nu,men att ens ha möjligheten att ansöka om ett lån på 500 000 kr är ju faktiskt jättebra. Nu behöver jag visserligen inte vara kund hos dem för att få låna pengar, men ska man ändå fundera på att byta bank så kan man lika gärna titta på alla de fördelar en bank har att erbjuda. För mig som är en normalkund, där lönen går in och jag betalar räkningar varje månad så krävs det väl inga konstigheter. Det ska helt enkelt finnas ett lönekonto, möjlighet att få ett kreditkort och framför allt ska det finnas en bra internetbank. Bank Norwegian passar in på allt detta, men jag ska definitivt fortsätta jämföra innan jag bestämmer mig helt och hållet. 

16 Mar 2019

Människans bästa vän

 

Hunden är människans bästa vän, säger ordspråket, och det är förstås hundra procent sant. Det finns de som älskar hundar och de som inte tycker om dem alls, men den senare typen har sällan haft någon riktig relation till en hund. Det går inte att tycka illa om hundar när man en gång fått uppleva den vänskap och lojalitet som en voffsing kan erbjuda. Denna blogg tillägnas den fantastiska relation som hunden har med människan.

 


 

Lintrollets kennel

Tidigare handlade denna hemsida Lintrollets Kennel, som föder upp hundar av rasen Hovawart. Idag håller Lintrollets Kennel till på Facebook.