Behöver du göra reklam?

Är du egen företagare? Du kanske har satsat fullt ut på dina hundar och har ett hunddagis? Eller funderar ännu på det? Varför inte satsa på et man brinner för? Oftast lyckas man ju just med det man brinner för. Om man har eget företag då är det du som är din egen boss, du som fattar alla beslut och bara du som är din egen motor. Att dina kunder ska hitta till dig är ju nummer ett, eller hur? Du vill ju få in pengarna så du kan satsa på företaget. Nummer ett i all reklam och marknadsföring är skylten, dina kunder måste ju hitta till dig.

Testa LED-skylt som lyser upp

Varför inte testa en eller flera LED-skyltar som lyser upp i mörkret och visar var du finns? En LED-skylt drar till sig blickarna samtidigt som du talar om för alla att ditt företag finns och vad du kan erbjuda. Reklamen är som sagt a och o. En LED-skylt hjälper dig på traven.

25 Aug 2017

Människans bästa vän

 

Hunden är människans bästa vän, säger ordspråket, och det är förstås hundra procent sant. Det finns de som älskar hundar och de som inte tycker om dem alls, men den senare typen har sällan haft någon riktig relation till en hund. Det går inte att tycka illa om hundar när man en gång fått uppleva den vänskap och lojalitet som en voffsing kan erbjuda. Denna blogg tillägnas den fantastiska relation som hunden har med människan.

 


 

Lintrollets kennel

Tidigare handlade denna hemsida Lintrollets Kennel, som föder upp hundar av rasen Hovawart. Idag håller Lintrollets Kennel till på Facebook.